Om Oss

Vi är nästa generations personalförmedlingsföretag

Bridders jobbar enbart med unga talanger. Vi brinner för att skapa jobb åt ungdomar som är alldeles för bra för att vara arbetslösa eller som vill hitta rätt i sina yrkeskarriärer. På Bridders värderas det högt att våga drömma stort om sig själv och andra. Vi skall bli Nordens största personalförmedlingsföretag för ungdomar. 

Hos oss får ni ett engagemang utöver det vanliga. Med våra tre verksamhetsben och professionell matchning så skräddarsyr vi en lösning för er.

Våra Värderingar

Engagemang

Just engagemang slår strategi vilken dag som helst i veckan! Vi har ett engagemang utöver det vanliga och ett sätt att agera som vi tror verkligen smittar av sig både hos kollegor och kunder. Vi krånglar inte till det utan med energi och enkelhet tar vi oss an svåra uppgifter. Genom vårt engagemang ser vi lösningar i allt!

Respekt

Till kollegor, till konsulter och till kunder visar vi alltid respekt. Vi är ödmjuka inför det vi ställs inför och det vi uppnår. Vi respekterar att frågor internt och externt tas på största allvar. Vi låter aldrig en fråga får ligga o gro utan med korta beslutsvägar tar vi i den med en gång av just respekt! Respekt för andra handlar också för oss om att vara ärliga mot samtliga vi träffar och pratar med. Ärlighet och repsekt är vad det handlar om!

Visionär

Vi är och kommer alltid att vara visionärer. Vi har visionärshatten på oss hela tiden för att ständigt se längre fram än vad som är mänskligt möjligt. Men en vision är ingenting utan handlingskraft och mod. Därför måste vi lära oss den ädla konsten att ta av oss denna mössan ibland och bara göra en massa saker som för oss flera steg närmare vår vision!

Bridders varför?

För Bridders har de egentligen aldrig handlat om hur vi får ungdomar i jobb utan att vi får det. Vi skall bli den stora pråmen som sköljer genom Norden och droppar av sig ungdomar i jobb överallt på många olika sätt och i samtliga våra affärsområden. Vi ser sedan till att i varje affärsområde vi startar har den mest kompetenta och den mest engagerade personalen som går att få tag i. Genom att strikt dedikerat jobba i våra olika affärsområden ser vi till att leverera riktigt bra tjänster till våra kunder. Men som sagt vi utgår alltid nr 1 ifrån vårt WHY, vi skall sätta Nordens ungdomar i jobb till varje pris!

Vår Vision

Vi på Bridders är inte rädda för att drömma stort. Vår vision är att bli Nordens största service- och personalförmedlingsföretag för ungdomar. Vi skall bli bäst på att förmedla jobb!

För att nå vår vision har vi satt upp delmål. Ett av delmålen är att omsätta 200 miljoner och bli ett stort företag. När vi når dit så öppnar det möjligheter att utveckla ännu flera vägar och kanaler för att sätta Nordens ungdomar i arbete. Med fokus på omsättningstillväxt, vinstmarginaler, kundnöjdhet och varumärkesbyggnad stärker vi våra chanser att en dag nå vår vision. Visionen känns skrämmande och svår att ta på men är precis vad en vision skall vara, lätt kittlande i magen.

Vi har bestämt oss för att göra skillnad och det tänker vi göra, STORT!

Visionären

I morgon och varje dag i resten av mitt liv tänker i alla fall jag tänka lite större än igår, drömma lite större än igår, jobba lite hårdare än igår, få ännu flera saker gjorda än igår, älska mina nära lite mera än i går, säga jag älskar dig lite mera än igår, tala om för mina kollegor ännu mer hur bra dem är än igår. Allt detta kommer jag fortsätta med för att en dag ändå veta att jag inte hinner komma fram till mitt mål under min livstid. Men jag skall ändå ligga där i kistan en dag och då skall i alla fall människorna som är där tänka: i morgon skall jag också våga drömma och styra mitt liv i exakt den riktning JAG vill.

Allt är möjligt, för vem har rätt att ta sig rätten att säga att det inte är de! #tänkstort

Har du fortfarande några frågor? Vi hjälper dig!

Hos oss får ni ett engagemang utöver det vanliga. Med våra fyra verksamhetsben och professionell matchning så skräddarsyr vi en lösning för er.