Vårt Erbjudande

Så enkelt är det!

01.

Hitta ditt behov

Ditt företag är i en expansiv fas, men ert team har inte tid med att sätta er och leta personal. Många av våra kunder är experter på det dem gör, men känner att det inte riktigt vet hur man hittar sin nya kollega.

02.

Kontakta oss

Använd er av kontaktformuläret eller maila oss, eller varför inte kom ut på en kopp kaffe. När vi har materialet och informationen till vad ni söker så skapar vi annons och går ut i våra kanaler.

03.

Klart!

När vi har gått igenom de olika stegen för att fastställa rätt kandidat så presenteras personen. Om det stämmer in på era önskemål, så bokar en träff hos er med kandidaten för att sluta rekryteringen. Grattis, ni har en ny kollega!

Personalförmedling

Genom personalförmedling blir konsulten en del i företaget och står under er arbetsledning.

Här hyr ni konsulten under inledningsskedet för att sedan ta över konsulten som anställd hos er. Genom att du under ett par månader lär känna konsulten under inhyrningsperioden underlättar det för dig om du vill ta beslutet att anställa konsulten i slutet av perioden. Vi bemannar alla branscher och jobbar dagligen med att fylla på konsulternas CVn för att öka deras chanser till ett riktigt jobb

Rekrytering

Genom vår rekrytering så släpper ni hela jobbet till oss och kan fokusera på de ni gör bäst, er verksamhet.

Vi tar tillsammans med er fram profilen och kravspecen sedan sköter vi resten fram till sista intervjuerna hos er.

Vi gör grovjobbet och ni tar besluten.

Bemanning

Har ni oregelbundna arbetstoppar, vill kunna expandera efter företagets förutsättningar eller står ni inför en omorganisering som kräver extra arbetskraft?

Era behov styr vår bemanning och genom att använda vår bemanningstjänst kan du snabbt och effektivt få hjälp med att hitta personal och medarbetare för längre eller kortare tid. Vi har konsulter som står redo för arbete med kort varsel.  Genom vår goda lokalkännedom, närhet till våra kunder och vår flexibilitet kan vi erbjuda er säker leverans, hög kvalité och kostnadseffektiva lösningar.

Kom förbi vårat huvudkontor på Norra Hagby 304, Vassmolösa så bjuder vi på kaffet.
Freddy Kallmeby
VD

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Hos oss får ni ett engagemang utöver det vanliga. Med våra fyra verksamhetsben och professionell matchning så skräddarsyr vi en lösning för er.